Let op:

In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Import

De auto import service van AMS CARS maakt het je gemakkelijk.

Van ondersteuning bij auto import tot het volledig verzorgd importeren van jouw nieuwe auto. Bij AMS CARS ben je aan het juiste adres. Wij kennen het importproces van a tot z en maken een auto importeren eenvoudig, zorgeloos, en zo voordelig mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Export + Exportkenteken

AMS CARS is aangesloten bij RDW Export Diensten en is een Exportpartner van VWE Automotive. Op onze eigen locatie kunnen al de benodigde exportdocumenten opgemaakt worden om de auto correct af te melden. Met deze documenten kunt u de auto invoeren in het desbetreffende land. Daarnaast kunt u bij ons ook Export Kentekenplaten laten maken om veilig en verzekerd over de weg te kunnen rijden. Deze platen zijn geldig voor twee weken. Wilt u van deze diensten gebruik maken, komt u dan gerust bij ons langs om direct geholpen te worden.

Transport

AMS CARS beschikt over eigen transportmiddelen om uw auto veilig te transporteren van A naar B op professionele wijze. Wij werken zowel nationaal als internationaal.

Zoekopdrachten

Staat de auto waar u naar op zoek bent niet in onze voorraad ? Neem dan contact met ons op wij gaan graag samen met u opzoek naar het juiste voertuig

Shuttle Service

Wilt u onze showroom bezoeken en arriveert u per trein of vliegtuig? Dan halen wij u op het desbetreffende station of vliegveld persoonlijk op. Neem contact op voor meer informatie.

Bezorgservice

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Kies voor vertrouwen en zekerheid, koop een auto bij AMS CARS. Wij zijn transparant en zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Het is ook mogelijk om uw auto online te kopen. Wij richten ons op uw voorkeur. THUIS BEZORGING Bij ons kunt u er ook voor kiezen om uw auto thuis te laten bezorgen. Voor €199,- komen wij uw nieuwe auto voor uw deur afleveren. U hoeft alleen een aanbetaling te doen en een afspraak te maken met één van onze medewerkers. De volledige betaling en overschrijving van de auto gaat allemaal op locatie. U kunt tijdens de aflevering een proefrit in uw nieuwe auto maken.

Eendaags verzekering

AMS CARS biedt u de mogelijkheid om eendaags verzekering af te sluiten. Wij werken hiervoor samen met RDW. Zij bieden een keur aan verzekeringen die altijd perfect aansluit op uw specifieke wensen en eisen.